Πήλινη μπομπονιέρα-βαζάκι για τον γάμο ή την βάπτισή σας

Πήλινη μπομπονιέρα-βαζάκι για τον γάμο ή την βάπτισή σας

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Αυτό το χαριτωμένο πήλινο βαζάκι, μια λιτή, όμορφη και πολύ οικονομική ιδέα για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισής. Ειδικά αν σχεδιάζετε να κάνετε γάμο και βάπτισή μαζί, το πολύχρωμο βαζάκι μας που μοιάζει λίγο και με παλιό πιθάρι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Σε γαλάζιες και γήινες αποχρώσεις και συνδυασμένο με κορδέλα δαντέλα για να κλείσουμε με ασφάλεια μέσα τα πεντανόστιμα crispy στρογγυλά κουφετάκια μας. Υπολογίστε ότι σε κάθε βαζάκι χωράνε από πέντε έως επτά κουφέτα.

Πήλινη μπομπονιέρα-βαζάκι με πεντανόστιμα crispy κουφέτα.

Πήλινη μπομπονιέρα-βαζάκι με πεντανόστιμα crispy κουφέτα.

Το πήλινο βαζάκι μας έχει έναν παραδοσιακό χαρακτήρα, παρά την κομψότητα της κατασκευής του και θα το χαρείτε ιδιαιτέρως κι εσείς και οι καλεσμένοι σας, στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
180355 Βαζάκι Πήλινο με Καπάκι 2,60 €
709001 Κορδέλα Δαντέλα 6mm x 20m 7,40 €
300231 Κουφέτο Crispy Κουτί 700g Πολύχρωμο 8,81 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments