Χάρτινο κουτί με θέμα Αερόστατο και πολύχρωμα κουφέτα Χατζηγιαννάκης (Crispy) για τη μπομπονιέρα της βάπτισης.

Οικονομική μπομπονιέρα Αερόστατο

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Όλοι οι γονείς θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στο παιδί μας και να γιορτάσουμε τις σημαντικές του στιγμές με τον πιο όμορφο κι ιδιαίτερο τρόπο. Οι εποχές είναι τέτοιες, όμως, που δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για πολυτέλειες. Κι η βάφτιση είναι ένα γεγονός, το οποίο μπορεί άνετα να πραγματοποιηθεί και σε πιο χαμηλό κόστος, αρκεί να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Μια τέτοια λύση είναι κι οι όμορφες μπομπονιέρες της σημερινής μας ανάρτησης σε χάρτινο κουτί με θέμα Αερόστατο.

Τα χάρτινα κουτιά (Αερόστατο) είναι ιδιαίτερα εύκολα στη συναρμολόγηση. Μπομπονιέρα σε χάρτινο κουτί (7 x 7cm) με θέμα Αερόστατο για τη βάπτιση του μικρού σας. Όμορφος σχεδιασμός και προσεγμένες λεπτομέρειες σε ιδιαιτέρως οικονομική τιμή.

Εύκολα στη συναρμολόγηση, τα χάρτινα κουτάκια (7 x 7cm), με θέμα Αερόστατο, θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο της βάπτισης του μικρού σας και θα ξεχωρίσουν χάρη στα ζωντανά χρώματα και το προσεγμένο σχέδιό τους.

Όμορφος σχεδιασμός και προσεγμένες λεπτομέρειες σε ιδιαιτέρως οικονομική τιμή.

Προμηθευτείτε πολύχρωμα κουφέτα Χατζηγιαννάκης Crispy και χαρίστε στους καλεσμένους την πιο γλυκιά γεύση από την ημέρα της βάπτισης του μωρού σας.

Χάρτινο κουτί με θέμα Αερόστατο και πολύχρωμα κουφέτα Χατζηγιαννάκης (Crispy) για τη μπομπονιέρα της βάπτισης.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
222948 Χάρτινο Κουτί Αερόστατο 7x7cm | πακέτο 10τεμ. 0,80 € 8,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments