Μπομπονιέρα-μπαουλάκι, διακοσμημένο με χάρτινη δαντέλα σε λευκό και δίχρωμο σπάγκο (γκρι-άσπρο).

Οικονομικές μπομπονιέρες-μπαουλάκια

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Οι εποχές είναι δύσκολες αλλά ευτυχώς ο κόσμος συνεχίζει να ερωτεύεται και να αποφασίζει να παντρευτεί. Εφόσον η δυσκολία αφορά τα οικονομικά μας και όχι το συναίσθημα, υπάρχουν τρόποι να κάνουμε το γάμο των ονείρων μας εντός ενός λογικού προϋπολογισμού, αρκεί να βρούμε οικονομικές λύσεις. Λύσεις που θα μας γλιτώσουν από το άγχος των εξόδων, αλλά δεν θα παρεκκλίνουν από το επιθυμητό παραμυθένιο αποτέλεσμα.

Τα κουτιά μπαουλάκια που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι μια σούπερ οικονομική πρόταση για τις μπομπονιέρες του γάμου σας και την ίδια στιγμή μια κομψή και φινετσάτη επιλογή που θα εντυπωσιάσει με την απλότητα και τη μίνιμαλ αισθητική της.

Χάρτινα μπαουλάκια για την μπομπονιέρα του γάμου σας. Είναι και οικονομικά και πολύ κομψά. Κουτιά-μπαουλάκια, διακοσμημένα με χάρτινη δαντέλα. Μπομπονιέρα-μπαουλάκι, διακοσμημένο με χάρτινη δαντέλα σε λευκό και δίχρωμο σπάγκο (γκρι-άσπρο).

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη (μικρό, μεγάλο και μεσαίο) και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων. Εμείς επιλέξαμε να διακοσμήσουμε τα μπαουλάκια με χάρτινη δαντέλα σε λευκό ή χρυσό στο κούμπωμα, προσδίδοντας λάμψη και μια αίσθηση πολυτέλειας.

Κουτιά-μπαουλάκια, διακοσμημένα με χάρτινη δαντέλα σε χρυσό. Κόψτε το κομμάτι δαντέλας που χρειάζεστε και κολλήστε το πάνω στο κουτί πριν το συναρμολογήσετε. Κουτιά-μπαουλάκια, διακοσμημένα με χάρτινη δαντέλα σε χρυσό.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μπορείτε να προσθέσετε στη σύνθεση της μπομπονιέρας κι άλλα στοιχεία όπως τον δίχρωμο σπάγκο σε γκρι-άσπρο. Στο κατάστημά μας, Θησέως 10 Σύνταγμα, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σπάγκους και κορδέλες για να δημιουργήσετε το δικό σας επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μια οικονομική-λαμπερή μπομπονιέρα που θα ξεχωρίσει. Χάρτινα μπαουλάκια για την μπομπονιέρα του γάμου σας. Είναι και οικονομικά και πολύ κομψά.

Ένας οικονομικός γάμος είναι εφικτός αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας. Μαζέψτε λοιπόν την παρέα σας και ετοιμαστείτε να φτιάξετε όσα δαντελένια μπαουλάκια, χρειάζεστε για να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
410002 Δαντέλες Λευκές Χάρτινες πακέτο 250τεμ. No.15 5,60 €
410009 Δαντέλες Χρυσές Classic No.19 | πακέτο 20τεμ. 0,29 € 5,80 €
310744 Σπάγγος Δίχρωμος Γκρι 4,80 €
050280 Κουτί Μπαουλάκι Μικρό 25x50x40mm | πακέτο 25τεμ. 0,34 € 8,50 €
050281 Κουτί Μπαουλάκι Μεγάλο 55x85x65mm | πακέτο 25τεμ. 0,43 € 10,75 €
050282 Κουτί Μπαουλάκι Μεσαίο 45x70x55mm | πακέτο 25τεμ. 0,36 € 9,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments