Ξύλινο δέντρο ευχών σε λευκό με κρεμαστές καρδούλες

Ξύλινο δέντρο ευχών με καρδούλες

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Θετική Ενέργεια +, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασσικό βιβλίο ευχών και να κεντρίσετε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας να μοιραστούν τις ευχές τους μαζί σας, προτείνουμε το ξύλινο δέντρο ευχών με καρδούλες.

Αρκετά μεγάλο σε διαστάσεις (39×50 εκ.) για να κυριαρχήσει στο τραπέζι ευχών και τόσο χαριτωμένο που δεν θα περάσει με τίποτα απαρατήρητο. Οι καλεσμένοι μπορούν να γράψουν το όνομά τους ή μια μικρή ευχή σε κάθε καρδούλα κι έτσι να συμμετέχουν όλοι μαζί στη δημιουργία ενός ανεκτίμητου δώρου για τους νεόνυμφους. Φροντίστε μόνο να τους έχετε προμηθεύσει με μαρκαδόρους – σε διάφορα χρώματα προτείνουμε- ώστε το δεντράκι να είναι στο τέλος όσο πιο πολύχρωμο γίνεται.

Οι καρδούλες μας είναι αρκετά μεγάλες για να χωρέσουν τα ονόματα των καλεσμένων σας ή μια μικρή ευχή.

Οι καρδούλες μας είναι αρκετά μεγάλες για να χωρέσουν τα ονόματα των καλεσμένων σας ή μια μικρή ευχή.

Το δέντρο ευχών με καρδούλες μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί αργότερα και ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
074001 Ξύλινο Δέντρο Ευχών 39×50εκ. + 50 Καρδίες 28,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments