Ξύλινος Μονόκερως για τη βάπτιση ή τη διακόσμηση

Ξύλινος Μονόκερως για τη βάπτιση ή τη διακόσμηση

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Τι σχέση έχει ένας ξύλινος Μονόκερως (26cm), τα χρώματα κιμωλίας (chalk paint) και τα πινέλα λαδιού; Μα φυσικά είναι μια καλή αφορμή για δημιουργία, για γνωριμία με διάφορες εύκολες τεχνικές χειροτεχνίας, για έμπνευση και φυσικά για μια υπέροχη διακόσμηση της θεματικής βάπτισης, του παιδικού πάρτι ή του παιδικού δωματίου.

Σε περίπτωση που επιλέξετε το θέμα Μονόκερως για τη βάπτιση της μικρής ή του μικρούς σας – το θέμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φέτος το καλοκαίρι στον κόσμο των βαπτίσεων- οι ξύλινοι Μονόκεροι θα αποτελέσουν ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο για ένα μαγικό τραπέζι ευχών ή για τον μπουφέ της δεξίωσης.

DIY ξύλινος Μονόκερως για τη βάπτιση, το πάρτι ή τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Ο ξύλινο Μονόκερως διατίθεται με τη βάση του ενσωματωμένη και στο κατάστημά μας, Θησέως 10 Σύνταγμα, θα βρείτε επίσης μια μεγάλη χρωματική ποικιλία chalk paint (συσκευασία των 75ml) εκτός από τις αποχρώσεις Sweet cream και Dijon που σας προτείνουμε καθώς ακόμη και πινέλα λαδιού.

Ζωγραφίστε μόνοι ή με τα παιδιά σας τους ξύλινους Μονόκερους εύκολα κι απλά με Chalk paint.

Τα χρώματα κιμωλίας (chalk paints) της La Pajarita εφαρμόζουν σε κάθε επιφάνεια χωρίς τρίψιμο, αστάρωμα ή οποιαδήποτε άλλη προεργασία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ανάρτηση «Χρώματα Chalk paints».

Θέμα Μονόκερως για τη βάπτιση και DIY ξύλινοι διακοσμητικοί Μονόκεροι για το στολισμό και το τραπέζι των Ευχών.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
269150 Ξύλινος Μονόκερος με Βάση 26cm 13,90 €
614039 Chalk Paint 75ml Sweet Cream 6,80 €
614043 Chalk Paint 75ml Dijon 6,80 €
120332 Contour Περίγραμμα Χρυσό 3,30 €
250380 Πινέλα Λαδιού 0,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments