Ξύλινες (διακοσμητικές) ονειροπαγίδες με πολύχρωμα πον πον

Ξύλινες (διακοσμητικές) ονειροπαγίδες με πολύχρωμα πον πον

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Οι ονειροπαγίδες είναι χειροτεχνήματα των ινδιάνων της Αμερικής. Υφαίνονταν από τις γιαγιάδες και τους παππούδες για τα νεογέννητα εγγόνια τους για να τους χαρίζουν στην κούνια τους ειρηνικά και όμορφα όνειρα. Σε παλιότερη ανάρτηση μας έχουμε αναφερθεί στην ιστορία τους γι’ αυτό εδώ θα σας μιλήσουμε για την bohemian αισθητική τους, που τα κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στην διακόσμηση του γάμου και της βάπτισης.

Οι ξύλινες διακοσμητικές ονειροπαγίδες σε τέσσερις αποχρώσεις (ροζ, μπλε, γκρι, καφέ) είναι τόσο προσεγμένες στη λεπτομέρεια που πραγματικά νομίζεις ότι σκαλίστηκαν στο χέρι. Ιδανικές για να διακοσμήσουν την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης (αγοριού & κοριτσιού), το βαπτιστικό κουτί ή το τραπέζι ευχών.

Οι ονειροπαγίδες μας σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις: μπλε, ροζ, γκρι και καφέ. Οι ονειροπαγίδες μας σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις: μπλε, ροζ, γκρι και καφέ. Πον πον σε διάφορα χρώματα, θα δώσουν κέφι και χρώμα σε οποιαδήποτε δημιουργία σας.

Τα πολύχρωμα παιχνιδιάρικα πον πον θα ολοκληρώσουν οποιαδήποτε σύνθεση με ονειροπαγίδες χάρη στην έντονη πολυχρωμία τους και την μαξιμαλιστική τους διάθεση. Γιατί το less is more δεν ισχύει πάντα.

Διαλέξτε τις ονειροπαγίδες μας και αφήστε τον αέρα της νύχτας να φέρει μόνο αγάπη και όμορφα όνειρα.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
269020 Πον Πον 2cm | πακέτο 25τεμ. 0,10 € 2,50 €
349042 Ξύλινα Ονειροπαγίδα Natural Ροζ Φτερά 2,90 €
349043 Ξύλινα Ονειροπαγίδα Natural Μπλε Φτερά 2,90 €
349044 Ξύλινα Ονειροπαγίδα Natural Γκρι Φτερά 2,90 €
349045 Ξύλινα Ονειροπαγίδα Natural Καφέ Φτερά 2,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017