Ξύλινοι κρεμαστοί θησαυροί- μινιατούρες για τι διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης.

Ξύλινες ετικέτες κορνίζες μινιατούρες

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Οι μινιατούρες στη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης είναι μια πρόταση που θα σας ενθουσιάσει εάν σας αρέσουν οι μίνιμαλ διακριτικοί τόνοι. Αρχικά οι μινιατούρες κατασκευάστηκαν για τα μικρά παιδιά, καθώς υπήρχε έντονη ανάγκη να γνωρίσουν τον κόσμο των μεγάλων. Με το πέρασμα των χρόνων όμως αποδείχτηκε πως κι οι μεγάλοι δείχνουν ιδιαίτερο ενθουσιασμό γι’ αυτές. Ίσως γιατί το παιδί που κρύβουμε μέσα μας δεν σταματάει ποτέ να αγαπάει τα όμορφα «παιχνίδια».

Οι ξύλινες ετικέτες-φωτογραφοθήκες που σας παρουσιάζουμε σήμερα, καθώς επίσης και οι ξύλινες κρεμαστές καρδούλες, θα αποτελέσουν έναν πραγματικό θησαυρό για τη διακόσμηση και το στολισμό του γάμου ή της βάπτισης με την ρετρό μινιμαλιστική αισθητική τους.

Ξύλινες φωτογραφοθήκες σε λευκό χρώμα (διατίθενται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων).

Οι ξύλινες ετικέτες φωτογραφοθήκες σε λευκό ή σε φυσική απόχρωση μπορούν να γίνουν και πανέμορφες μινιατουρίστικες μπομπονιέρες βάπτισης, περιέχοντας επιπλέον και τη φωτογραφία του μικρού ή της μικρής σας.

Ξύλινες ετικέτες-φωτογραφοθήκες (φυσική απόχρωση) και ξύλινα κρεμαστές καρδούλες για τη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης. Ξύλινες φωτογραφοθήκες σε λευκό χρώμα (διατίθενται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων). Ξύλινες κρεμαστές καρδούλες και φωτογραφοθήκες μινιατούρες για διακόσμηση σε μίνιμαλ τόνους.

Ενώ οι ξύλινες κρεμαστές καρδούλες (238048, 238050) θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σούπερ αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα τόσο στη διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών όσο και γενικότερα στο στολισμό της σημαντικής σας μέρας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
700864 Κορνίζα Φυσική | πακέτο 2τεμ. 2,50 € 5,00 €
700865 Κορνίζα Άσπρη | πακέτο 2τεμ. 2,50 € 5,00 €
238048 Ξύλινες Κρεμαστές καρδιές 5cm | πακέτο 20τεμ. 0,21 € 4,20 €
238050 Ξύλινες Κρεμαστές καρδιές με κορμό 6cm | πακέτο 5τεμ. 0,64 € 3,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments