Κρεμαστές ξύλινες σφυρίχτρες πουλάκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Ιδανικές και ως στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ξύλινα μουσικά παιχνίδια

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Διάλειμμα, Υλικά

Τα παιδιά κατανοούν τη γλώσσα της μουσικής ενστικτωδώς και έχουν μια φυσική αγάπη γι’ αυτήν. Από πολύ μικρή ηλικία παρατηρούμε τα παιδιά να κουνιούνται στο ρυθμό της και να προσπαθούν να συντονιστούν στους ήχους της. Κουνάνε χεράκια, ποδαράκια και δείχνουν χαρούμενα όταν ακούν τους αγαπημένους τους ήχους! Αγαπούν ιδιαίτερα τα τραγούδια που έχουν ρυθμό και ενέργεια ενώ ο χορός, τα παλαμάκια και το τραγούδι τους προσφέρουν απόλαυση. Γι’ αυτό άλλωστε και τα μουσικά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή πάντα.

Γι’ αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε τα υπέροχα ξύλινα μουσικά παιγνίδια σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα κλέψουν τις καρδιές μικρών και μεγαλύτερων.

Ξύλινες κουδουνίστρες με σχέδιο ζωάκια. Διατίθενται σε συσκευασία των δυο τεμαχίων.

Ξύλινες κουδουνίστρες με σχέδιο ζωάκια (γουρουνάκι, βατραχάκι, πασχαλίτσα, μελισσούλα), όμορφα ζωγραφισμένες με πλούσια χρώματα.

Ξύλινες μαράκες σε ριγέ ή κόκκινο με σχέδιο καρδούλες. Επίσης σε συσκευασία των δυο τεμαχίων.

Ξύλινες μαράκες σε ριγέ σχέδιο (κίτρινο, μπλε, άσπρο και κόκκινο με καρδούλες). Ιδανικές για την μύηση των παιδιών στη μουσική και τον ρυθμό.

Ξύλινες κουδουνίστρες με σχέδιο ζωάκια (γουρουνάκι, βατραχάκι, πασχαλίτσα, μελισσούλα).

Ξύλινες σφυρίχτρες με σχέδιο ζωάκια (πασχαλίτσα, μέλισσα, βάτραχος, παπάκι), κρεμαστές ξύλινες σφυρίχτρες-πουλάκια σε διάφορα χρώματα, και ξύλινες κρεμαστές σφυρίχτρες κινητού με διάφορα σχέδια (λιοντάρι, βάτραχος, Κλόουν, σκυλάκι κα.).

Κρεμαστές ξύλινες σφυρίχτρες κινητού σε διάφορα σχέδια (λιοντάρι, μέλισσα, Κλόουν κλπ).

Τα ξύλινα μουσικά μας παιγνίδια είναι τέλεια ως δωράκια στο παιδικό πάρτι ενώ μπορούν να γίνουν ακόμη και υπέροχες μπομπονιέρες βάπτισης χάρη στην πολυχρωμία και την πρωτοτυπία τους.

Κρεμαστές ξύλινες σφυρίχτρες πουλάκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Ιδανικές και ως στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα ξύλινα μουσικά μας παιχνίδια, τηρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές όπως αυτές ισχύουν για αντικείμενα με τα οποία έρχεται σε επαφή το μικρό μας. Ενδείκνυνται για παιδάκια από 2 χρονών και πάνω.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
099073 Ξύλινη Κουδουνίστρα | πακέτο 2τεμ. 1,80 € 3,60 €
234913 Μαράκες με διάφορα Σχέδια | πακέτο 2τεμ. 1,40 € 2,80 €
349023 Ξύλινο Παιχνίδι Σφυρίχτρα Ζωάκια | πακέτο 4τεμ. 1,60 € 6,40 €
350258 Ξύλινη Σφυρίχτρα Κινητού Ζωάκια | πακέτο 6τεμ. 1,78 € 10,68 €
351672 Ξύλινη Σφυρίχτρα Κρεμαστή με Πουλάκια | πακέτο 2τεμ. 2,50 € 5,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments