Love and marriage! (ξύλινα διακοσμητικά και μανταλάκι γαμπρός-νύφη)

Love and marriage! (ξύλινα διακοσμητικά και μανταλάκι γαμπρός-νύφη)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Η ωραιότερη μέρα της ζωής σας πλησιάζει κι εσείς τρέχετε να φροντίσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες του στολισμού και της διακόσμησης γι’ αυτό και σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε μια σειρά από ξύλινα διακοσμητικά που θα μεταμορφώσουν εύκολα και με γούστο το τραπέζι των ευχών σας, το νυφικό τραπέζι ή ακόμη και το σπίτι σας.

Μανταλάκια γαμπρός-νύφη για το τραπέζι των ευχών ή το νυφικό σας τραπέζι.

Μανταλάκια γαμπρός-νύφη για το τραπέζι των ευχών ή το νυφικό σας τραπέζι.

Ξεκινάμε με το ξύλινο δεντράκι μας, το δέντρο της ζωής που εμπεριέχει μια σειρά συμβολισμών όπως αφθονία, προστασία, ομορφιά, δύναμη, σοφία. Έννοιες και αγαθά που όλοι ελπίζουμε να μας συντροφεύουν στην κοινή συζυγική ζωή.

Συνεχίζουμε με τα διακοσμητικά LOVE και ΗΟΜΕ σε πατιναρισμένο χρώμα ξύλου- αντικέ και λευκά γράμματα, αφού πρωταγωνιστές, εκτός από εσάς, την ημέρα αυτή είναι η αγάπη όπως επίσης και το σπίτι που ανοίγετε.
Το ξύλινο μανταλάκι με τους νεόνυμφους σε δύο παραλλαγές, το κεντρικό στοιχείο της σύνθεσης αυτής, είναι πολύ χαριτωμένο και εκτός από διακοσμητικό, μπορεί να χρησιμεύσει και ως καρτοθήκη.

Το δεντράκι μας είναι γεμάτο ζωή και όμορφες λεπτομέρειες. (44x48εκ.)

Το δεντράκι μας είναι γεμάτο ζωή και όμορφες λεπτομέρειες. (44×48εκ.)

Όλα τα διακοσμητικά θα βρουν τη θέση τους στο σπίτι σας κι ακόμη κι αν δεν ετοιμάζεστε για γάμο, μην χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε την αγάπη σας, προσθέτοντας στην διακόσμηση του σπιτιού σας κάποιους από τους ξύλινους θησαυρούς μας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
564191 Ξύλινο LOVE 19,5x7x1,5cm 3,70 €
564192 Ξύλινο HOME 19,5x7x1,5cm 3,70 €
237184 Δεντράκι Ξύλινο Πουλάκια 44x48cm 24,00 €
130503 Χειροποίητο Μανταλάκι Γαμπρός Νύφη 18,00 €
130500 Χειροποίητο Μανταλάκι Γαμπρός Νύφη 20,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments