Μπομπονιέρα MR&MRS σε λευκό ή εκρού κουτί με κορδέλα Old Time Classic (εκρού) και λευκή κορδέλα με ομώνυμο τύπωμα και καρδούλες.

Μπομπονιέρα «MR& MRS» σε λευκό ή εκρού κουτί

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Η δεύτερη μπομπονιέρα που σας παρουσιάζουμε στη σειρά «Think Around the Box-μπομπονιέρες με βάση κουτάκια», είναι επίσης μια ρομαντική επιλογή που αποπνέει ζεστασιά και αριστοκρατική κομψότητα αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Λένε πώς τα χρώματα που επιλέγουμε για την ημέρα του γάμου μας, είτε για τον στολισμό είτε για το νυφικό, αντανακλούν την προσωπικότητα και το στυλ μας και φυσικά παίζουν σημαντικό ρόλο, αφού μπορούν να επηρεάσουν την γενικότερη ατμόσφαιρα και τους καλεσμένους μας.

Τυλίξτε τα κουφέτα σε τούλι για προστασία και κομψότερη εμφάνιση.

Οι λευκές, ιβουάρ και εκρού αποχρώσεις συμβολίζουν την αγνότητα και την απλότητα ενώ υποδηλώνουν νέα ξεκινήματα. Γι’ αυτό άλλωστε είναι κι η επικρατέστερη γαμήλια παλέτα.

Η κορδέλα Old Time Classic προσδίδει έναν αέρα φινέτσας με την λεπτή δαντελένια της υφή.

Αυτές τις αποχρώσεις επιλέξαμε κι εμείς για την δημιουργία της μπομπονιέρας MR& MRS συνδυάζοντας το χαριτωμένο κουτί μας με κορδέλα Old Time Classic σε εκρού και κορδέλα σε λευκό με τύπωμα MR&MRS και καρδούλες.

Mια μπομπονιέρα, υπόδειγμα απλότητας, που θα αποτελέσει υπέροχο αναμνηστικό του γάμου σας.

Μικρό κουτί (7x 7x 5 εκ.) σε λευκό ή εκρού.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
092096 Κορδέλα Old Time Classic Λευκό Εκρού 38mm x 18m 6,90 €
180646 Κορδέλα Mr & Mrs 15mm x 10yrds 4,40 €
224314 Κουτί 7 x 7 x 5cm Εκρού/Λευκό | πακέτο 12τεμ. 0,65 € 7,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017