Κλασσική μπομπονιέρα με κορδέλα οργάντζα σε χρυσαφένια απόχρωση.

Κλασσική μπομπονιέρα με χρυσαφένια κορδέλα

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Ο χειμώνας πλησιάζει το ίδιο κι η ημερομηνία του γάμου σας. Ίσως ακόμη να σκέφτεστε πώς ήταν λάθος που δεν επιλέξατε την καλοκαιρινή περίοδο για να παντρευτείτε αλλά εμείς διαφωνούμε. Ένας χειμωνιάτικος γάμος μπορεί να είναι εξίσου ενδιαφέρων, κομψός και διασκεδαστικός γι’ αυτό μην αφήνετε τις δεύτερες σκέψεις να επηρεάζουν αρνητικά την διάθεσή σας. Αφιερώστε την ενέργειά σας στο να δημιουργήσετε μια παλέτα με χρώματα γάμου που θα φτιάξουν μια ζεστή και πολυτελή ατμόσφαιρα με απαστράπτοντα φώτα, όμορφα στολίδια, χειμερινά λουλούδια και χρώματα σε αποχρώσεις από έντονο κόκκινο και βαθύ μπλε μέχρι το αγαπημένο μας χρυσό ή ασημί.

Κι αν δεν αισθάνεστε τόσο τολμηρή ώστε να παίξετε με σκούρες αποχρώσεις έχουμε να σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα να παίξετε με τις χρυσαφένιες αφού ακόμη κι η πιο κλασσική μπομπονιέρα μπορεί να μεταμορφωθεί στην πιο μοδάτη και λαμπερή απλώς χρησιμοποιώντας την σωστή κορδέλα.

Κορδέλα οργάντζα σε χρυσαφένια απόχρωση (φ22mm x 25m)

Η κορδέλα οργάντζα με φάρδος 22mm και μήκος 25 μέτρα (καρούλι) θα δώσει την εορταστική λάμψη που επιθυμείτε χωρίς να απομακρυνθείτε από την παραδοσιακή εμφάνιση της μπομπονιέρας.

Για ένα πλούσιο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε τρία φύλλα γαλλικό τούλι και τούλι ελληνικό για να τυλίξετε τα κουφέτα και να δώσετε επιπλέον όγκο.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για την δημιουργία της είναι: γαλλικό τούλι, τούλι ελληνικό για να τυλίξετε εσωτερικά τα κουφέτα και να δώσετε όγκο, κορδέλα οργάντζα σε χρυσαφένια απόχρωση και φυσικά κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Εορταστική και λαμπερή η κορδέλα οργάντζα σε χρυσό, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μια χειμωνιάτικη, αριστοκρατική μπομπονιέρα με το εορταστικό χρυσό να πρωταγωνιστεί, δημιουργώντας ένα μοντέρνο twist.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
091072 Κορδέλα Οργάντζα Συρμάτινη 22mm x 25m 8,20 €
341080 Τούλι Ελληνικό εκρού 33 x 33cm | πακέτο 100τεμ. 7,00 €
341002 Τούλι Γαλλικό εκρού 50 x 50cm | πακέτο 100τεμ. 19,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017