Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι για αγόρι ή κορίτσι και κορδέλα Unique γεμάτη ευχές.

Μαξιλαράκι με σχέδιο μάτι για την μπομπονιέρα της βάπτισης

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Θα σας πούμε ένα μυστικό. Ένα μυστικό που δεν είναι μυστικό βασικά, αφού το ξέρει ο κόσμος όλος πια. Το μάτι είναι στη μόδα! Είτε μιλάμε για κοσμήματα, είτε για ρούχα, είτε για μπομπονιέρες και προσκλήσεις, το μάτι είναι πανταχού παρών και εντυπωσιάζει είτε σε μίνιμαλ εκδοχές είτε σε πιο περίτεχνες και πλούσιες. Μπομπονιέρα βάπτισης λοιπόν με μαξιλαράκι υφασμάτινο σε ροζ ή γαλάζιο και κεντημένο σχέδιο μάτι για να μην σας ματιάσουν και για να κλέψετε τις εντυπώσεις, χαρίζοντας αυτό το υπέροχο ενθύμιο.

Τα μαξιλαράκια μας διαθέτουν μεταλλικά κρικάκια για να περάσετε την κορδέλα και να φτιάξετε τα φιογκάκια σας.

Συνδυάζετε ιδανικά με τις Unique κορδέλες μας, γεμάτες ευχές για το αγοράκι ή το κοριτσάκι σας που μεγαλώνει τόσο γρήγορα κι ετοιμάζεται κιόλας για την πρώτη του μεγάλη «βουτιά». Το μαξιλαράκι διαθέτει μεταλλικό κρικάκι για να περάσετε την κορδέλα της επιλογής σας και να δημιουργήσετε έτσι τον όμορφο φιόγκο που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Μπομπονιέρα βάπτισης μαξιλαράκι για αγόρι ή κορίτσι και κορδέλα Unique γεμάτη ευχές.

Τα μαξιλαράκια με σχέδιο μάτι διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη (5, 8 ή 10cm) και αναλόγως το μέγεθος και σε διαφορετικά τεμάχια. Τα υφασμάτινα ματάκια των 5cm για παράδειγμα διατίθενται σε συσκευασία των 6 τεμαχίων, αυτά των 8cm σε συσκευασία των 4 τεμαχίων και ούτω καθεξής.

Μαξιλαράκι με σχέδιο μάτι σε γαλάζιο χρώμα. Υφασμάτινο μαξιλαράκι με κεντημένο σχέδιο μάτι σε ροζ ή γαλάζιο και σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις (5, 8 ή 10cm).

Αν βαπτίζετε κοριτσάκι διαλέξτε το ροζ μαξιλαράκι με σχέδιο μάτι στις διαστάσεις που επιθυμείτε και συνδυάστε το με ροζ Unique κορδέλα με ευχές (Τύχη, αγάπη, ευτυχία, υγεία). Αντίστοιχα η κορδέλα με τις γαλάζιες ευχές για αγοράκι. Η κορδέλα Unique διατίθεται επίσης σε δυο διαφορετικές διαστάσεις (10mm x 18m) και (25mm x 9m).

Υγεία, χαρά, αγάπη, τύχη είναι μόνο μερικές από τις ευχές μας για τον μικρό ή τη μικρή σας που βαπτίζεται.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
269095 Πάνινο Μάτι 5εκ. | πακέτο 6τεμ. 0,65 € 3,90 €
269096 Πάνινο Μάτι 8εκ. | πακέτο 4τεμ. 1,25 € 5,00 €
269097 Πάνινο Μάτι 10εκ. | πακέτο 2τεμ. 1,60 € 3,20 €
092147 Κορδέλα Unique Ευχές 10mm x 18m 6,70 €
092148 Κορδέλα Unique Ευχές 25mm x 9m 6,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments