Χάρτινη Ινδιάνικη σκηνή (teepee), διακοσμημένη με καννάβινο φυσικό σπάγκο για τη μπομπονιέρα της βάπτισης.

Ινδιάνικη σκηνή (teepee) για τη μπομπονιέρα της βάπτισης

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Εκεί που το χώμα, οι πέτρες και τα ποτάμια έχουν ψυχή, εκεί που τα ζώα έχουν λόγο ισάξιο με των ανθρώπων και κάθε δέντρο, λουλούδι και βοτάνι πιάνει ψιλή κουβέντα με τα αστέρια, εκεί θαλ ταξιδέψουμε σήμερα. Σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στον κόσμο της βάπτισης για φέτος, στον κόσμο της ινδιάνικης παράδοσης. Μια μόδα που μας ήρθε από το εξωτερικό όπου στα παιδικά δωμάτια αλλά και στα παιδικά πάρτι υπάρχει απαραιτήτως πια μια teepee (ινδιάνικη σκηνή) φτιαγμένη είτε από κάποια εταιρεία, είτε ακόμη κι από τα χεράκια της μαμάς.

Μια χάρτινη teepee (ινδιάνικη σκηνή) είναι κι η δική μας οικονομική πρόταση για την μπομπονιέρα της βάπτισης του μικρού ή της μικρής σας που θα ταξιδέψει τους καλεσμένους σας με τον παιχνιδιάρικο τρόπο της σε έναν άλλο πολιτισμό.

Χάρτινη Ινδιάνικη σκηνή (teepee), διακοσμημένη με καννάβινο φυσικό σπάγκο για τη μπομπονιέρα της βάπτισης.

Οι χάρτινες (teepee) ινδιάνικες σκηνές είναι πανεύκολες στη συναρμολόγηση κι έχουν τρυπούλες στην κορυφή απ’ όπου θα περάσετε τον καννάβινο φυσικό σπάγκο με τον οποίο θα τις κλείσετε.

Χάρτινη Ινδιάνικη σκηνή (teepee) σε ροζ-γκρι χρώμα για κοριτσίστικη βάπτιση. Χάρτινη Ινδιάνικη σκηνή (teepee) σε σιέλ-γκρι χρώμα για αγορίστικη βάπτιση.

Σε ροζ-γκρι ή σιέλ-γκρι, θα αποτελέσουν μια casual sic, καλοκαιρινή + ευφάνταστη λύση για τις μπομπονιέρες της βάπτισης και το πιο βασικό δε θα σας κοστίσουν μια περιουσία αφού κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 10 τεμάχια και κοστίζει μόλις 4 ευρώ.

Συνδυάζεται ιδανικά με καννάβινο φυσικό σπάγκο, δημιουργώντας μια έξτρα καλοκαιρινή & φρέσκια αίσθηση.

Γεμίστε τις με πεντανόστιμα κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε αντίστοιχη απόχρωση με αυτή του κουτιού (ροζ ή σιέλ).

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
222953 Κουτάκι Ριγέ Γαλάζιο-Ροζ | πακέτο 10τεμ. 0,40 € 4,00 €
001935 Σπάγγος Καννάβινος Φυσικός 2,00 €
300175 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme 1kg 13,02 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments