Κρεμαστή μπομπονιέρα με τσιμεντένιες καρδούλες

Κρεμαστή μπομπονιέρα με τσιμεντένιες καρδούλες

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Όπως είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, το καλλιτεχνικό τσιμέντο είναι ένα υλικό που έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στην διακόσμηση και τον στολισμό του γάμου αφού είναι εύκολο στην χρήση του και δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα από αισθητικής άποψης. Συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά υφάσματα δαντέλα, λινάτσα ή γάζα παίρνοντας το ύφος και την ατμόσφαιρα που εσείς θα επιλέξετε.

Η κρεμαστή μπομπονιέρα με τις τσιμεντένιες καρδούλες είναι σαφώς μια ρομαντική μπομπονιέρα. Αέρινη και λεπτεπίλεπτη από την μια, στέρεη και γήινη από την άλλη. Όπως συνήθως και η σχέση μας, θέλουμε να έχει γερές βάσεις, χωρίς να χάνει τις πιο λεπτές και παιχνιδιάρικες συναισθηματικές αποχρώσεις. Η χρήση του καννάβινου σπάγκου, δημιουργεί τον ιστό της σύνθεσης σε φυσικούς τόνους, ενώ το λευκό τούλι και η κορδέλα JUST MARRIED φέρνουν μια κλασική φινέτσα και ολοκληρώνουν την ιδιαίτερη αυτή μπομπονιέρα που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
224370 Πέτρινη Καρδιά 7 x 7cm | πακέτο 4τεμ. 1,10 € 4,40 €
341060 Τούλι Ελληνικό 12 x 12cm | πακέτο 100τεμ. 1,90 €
001935 Σπάγκος Καννάβινος φυσικός 2,00 €
074000 Κορδέλα 20mm x 20yrds Just Married 9,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017