Ξύλινο κουνιστό αλογάκι Natural με σχέδιο αστέρι για τη βάπτιση του μικρού σας πρίγκηπα.

Αλογάκι καρουζέλ για τον μικρό σας πρίγκηπα

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Μουσικές, λαμπιόνα, φωνές, τα παιδιά λατρεύουν τα καρουζέλ και τις υπέροχες βόλτες με τα μηχανικά αλογάκια. Το καθένα άλογο με το κοντάρι του να ανεβοκατεβαίνει στο δικό του ρυθμό κι όλα μαζί για χρόνια να σχηματίζουν παραμυθένιους κύκλους. Υπέροχες αναμνήσεις για τους περισσότερους από εμάς αλλά και καινούριες που θα φτιάξουμε με τα παιδιά μας.

Με αφορμή το καρουζέλ λοιπόν και την τελευταία τάση στις θεματικές βαπτίσεις που το θέλει να πρωταγωνιστεί, σας παρουσιάζουμε τις ξεχωριστές αυτές αγορίστικες μπομπονιέρες μας με ξύλινο αλογάκι καρουζέλ. Κι είμαστε σίγουροι ότι ο μικρός σας πρίγκηπας θα τις λατρέψει.

Συνδυάστε το με κορδέλα με γαζί στο κέντρο και φορτώστε το με πολλά πολύχρωμα κουφέτα crispy.

Τα αλογάκια καρουζέλ με σχέδιο αστέρι σε καφετί χρώμα, συνδυάζονται ιδανικά με κορδέλα σε αντίστοιχη απόχρωση με λευκό γαζί στο κέντρο και υφασμάτινη γάζα (off white). Φορτώστε τα αλογάκια με κουφέτα crispy πολύχρωμα κι ετοιμαστείτε για τρελό παιχνίδι στο τραπέζι της δεξίωσης.

Συνδυάστε το με κορδέλα με γαζί στο κέντρο και φορτώστε το με πολλά πολύχρωμα κουφέτα crispy.

Μια φορά κι έναν καιρό ο μικρός σας πρίγκηπας βαπτίζεται και η παραμυθένια μπομπονιέρα μας με αλογάκια  καρουζέλ (Natural), θα αποτελέσει υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής αυτής μέρας.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους μικρούς σας καλεσμένους που δεν θα χάσουν την ευκαιρία για παιχνίδι.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
349109 Ξύλινο Natural Κουνιστό Αλογάκι Καφέ με Αστέρι 2,50 €
092032 Ύφασμα Γάζα 33 x 33cm 50τεμ. 13,40 €
095230 Κορδέλα με Κέντρο Λευκό Γαζί 6mm x 20m 4,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments