Τράβα το σχοινί και δεν θα σπάσει.

Κορδόνι βαμβακερό σε παστέλ αποχρώσεις

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Υλικά

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι για μία ακόμη σεζόν τάση. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, πορτοφόλια μέχρι και γυαλιά ντύνονται με απαλά γλυκά χρώματα όπως το σιέλ, το απαλό ροζ ή το ανοιχτό γαλάζιο. Είναι δυνατόν τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας όπως ο γάμος ή η βάφτιση να μείνουν έξω από το χορό;

Τα βαμβακερά χρωματιστά κορδόνια σε παστέλ αποχρώσεις που σας παρουσιάζουμε σήμερα θα δώσουν ανοιξιάτικη φρεσκάδα και την ιδιαίτερη παστέλ γλύκα τους όπου κι αν χρησιμοποιηθούν. Από τη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης μέχρι τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες και τα κάθε είδους δημιουργικά σας project.

Χρωματιστό βαμβακερό κορδόνι για τις συσκευασίες, τα γούρια, τη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης και για κάθε δημιουργικό σας project. Σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις τα βαμβακερά κορδόνια, θα κάνουν τη διαφορά όπου κι αν χρησιμοποιηθούν.

Όπως θα προσέξετε στις φωτογραφίες τα συγκεκριμένα χρωματιστά βαμβακερά κορδόνια είναι αρκετά χοντρά και θα σας διευκολύνουν στη χρήση. Ιδανικά για τα γούρια σας ή για κατασκευές που χρειάζονται μεγαλύτερη αντοχή. Στο κατάστημά μας, Θησέως 10 Σύνταγμα, θα βρείτε φυσικά και πιο λεπτά κορδόνια όπως επίσης και μια μεγάλη ποικιλία σε κορδέλες.

Βαμβακερό χρωματιστό κορδόνι για κάθε είδους χρήση (5m).

Σε μια γκάμα υπέροχων παστέλ αποχρώσεων: μπλε, σιέλ, ροζ παλ, γαλάζιο ανοιχτό, λευκό, καφετί και σε έντονο κόκκινο, τα χρωματιστά βαμβακερά κορδόνια θα δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα όπου κι αν χρησιμοποιηθούν.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
232718 Σχοινί-Κορδόνι Χρωματιστό 10mm x 5m 5,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments