Θέμα φλαμίνγκο για τη βάπτιση της μικρής σας και μαξιλάρι- φλαμίνγκο για το στολισμό και γι’ αμέτρητες αγκαλίτσες.

Θέμα φλαμίνγκο για τη βάπτιση

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Η νέα μόδα που έγινε τρέλα – τα φλαμίνγκο- έρχονται τώρα και στον κόσμο της βάπτισης, χαρίζοντας ροζ λάμψη, όμορφα prints και χαριτωμένες πινελιές στις μπομπονιέρες καθώς επίσης και στη διακόσμηση και το στολισμό της σημαντικής μέρας όπου η μικρούλα σας θα πάρει κι επίσημα το όνομά της.

Εν τω μεταξύ το ξέρατε ότι τα φλαμίνγκο και τα περιστέρια είναι τα μοναδικά πουλιά που παράγουν γάλα; Και ότι παρά το γεγονός ότι ενδέχεται να υπάρχουν μαζεμένα παραπάνω από 30.000, τα νεαρά φλαμίνγκο δέχονται να τα ταΐσουν μόνο οι γονείς τους, οι οποίοι τα ξεχωρίζουν από τις τσιρίδες τους; Κι αν ναι, σας θυμίζει κάτι; (για τις τσιρίδες μιλώντας).

Λινά πουγκάκια σε ροζ και πράσινο της ελιάς, διακοσμημένα με υφασμάτινη φλοράλ κορδέλα και μεταλλικά φλαμίνγκο σε ασημί ή χρυσαφένια απόχρωση. Μεταλλικό φλαμίνγκο σε ασημί ή χρυσαφένια απόχρωση. Διατίθεται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.

Τα μεταλλικά διακοσμητικά φλαμίνγκο σε ασημένια ή χρυσή απόχρωση θα αποτελέσουν το ιδανικό στολίδι της κοριτσίστικης μπομπονιέρας σας, η οποία αποτελείται από λινά πουγκάκια σε ροζ ή πράσινο της ελιάς, συνδυασμένα με κορδέλα υφασμάτινη (φλοράλ μοτίβο).

Φλαμίνγκο και φλοράλ μοτίβα για τις μπομπονιέρες και το στολισμό της βάπτισης.

Για τη δημιουργία τους θα χρειαστείτε επίσης κορδόνι γιούτα ψιλό σε ροζ και κουφέτα – θα προτείναμε επίσης σε ροζ.

Υφασμάτινες κορδέλες εμπριμέ (φλοράλ μοτίβο) σε γαλάζιο, ροζ και γκρι-λαδί.

Υπέροχη λεπτομέρεια η δαντέλα που υπάρχει περιμετρικά στην υφασμάτινη φλοράλ κορδέλα (095263).

Μαξιλάρι φλαμίνγκο για τη διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών κι όχι μόνο.

Και φυσικά μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε το πανέμορφο μαξιλαράκι φλαμίνγκο. Εκτός του ότι προσφέρεται για πολλές-πολλές αγκαλιές, θα αποτελέσει ένα υπέροχο διακοσμητικό στο τραπέζι των ευχών της βάπτισης ή γενικότερα στο στολισμό.

Θέμα φλαμίνγκο για τη βάπτιση της μικρής σας και μαξιλάρι- φλαμίνγκο για το στολισμό και γι’ αμέτρητες αγκαλίτσες.

Θέμα φλαμίνγκο λοιπόν για τη βάπτιση της μικρής σας και ροζ λουλουδάτες ευχές για την μικρούλα σας που σίγουρα θα λατρέψει αυτά τα ιδιαίτερα πουλιά που στέκονται στο ένα πόδι.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
269119 Μαξιλάρι Φλαμίνγκο 16,50 €
095263 Κορδέλα Υφασμάτινη Εμπριμέ Δαντέλα 25mm x 10m Flower 6,10 €
091788 Κορδόνι Γιούτα Ψιλό 50m 3,50 €
269121 Μεταλλικό Φλαμίνγκο | πακέτο 10τεμ. 0,38 € 3,80 €
311242 Πουγκί Λινό Ροζ 14 x 18cm | πακέτο 10τεμ. 1,00 € 10,00 €
311245 Πουγκί Λινό Πράσινο Ελιάς 14 x 18cm | πακέτο 10τεμ. 1,00 € 10,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments