Η χημεία της αγάπης σε μπομπονιέρα σωλήνα

Η χημεία της αγάπης σε μπομπονιέρα σωλήνα

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ερωτευόμαστε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, ούτε μπορεί να απλοποιήσει όλη την πολυπλοκότητα του μυστηρίου του έρωτα. Έχει όμως αποφανθεί ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα ξεχωριστό γονιδιακό συνδυασμό, μια μοναδική χημεία σώματος που εκφράζεται από τις φερομόνες που εκκρίνει και μ’ αυτό είτε διεγείρει, είτε απωθεί κάποιον. Όταν αναφερόμαστε λοιπόν στον έρωτα ως θέμα χημείας δε βρισκόμαστε και πολύ μακριά από την αλήθεια και σίγουρα το ξέρετε καλά, αφού κανένας δεν μυρίζει τόσο όμορφα για εσάς όσο ο καλός ή η καλή σας.
Η μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας, είναι ιδανική να μεταδώσει τον συμβολισμό της χημείας της αγάπης σας και η κατασκευή της είναι απλή και πολύ εύκολη.

Μπομπονιέρα γυάλινος δοκιμαστικός σωλήνας με φελλό, γεμάτος με πεντανόστιμα κουφέτα Χατζηγιαννάκης τυλιγμένα σε δαντέλα.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι δοκιμαστικοί γυάλινοι σωλήνες (διατίθενται σε συσκευασία των 12τεμ.), δαντέλα σατέν σωλήνα, κορδόνι κερωμένο χρωματιστό, τεχνητά άνθη (ματσάκι των 12), δαντελοκορδέλα σε λιλά απόχρωση και φυσικά κουφέτα.

Προσθέστε λίγη καφέ ζάχαρη στην βάση του σωλήνα και χρησιμοποιήστε τεχνητά λουλουδάκια ως στολίδι.

Περάστε τα κουφέτα στην σατέν δαντέλα σωλήνα και δέστε τα με κορδόνι κερωμένο χρωματιστό, στο οποίο θα στερεώσετε και τα λουλουδάκια μας. Για το τελείωμα προτείνουμε να φτιάξετε ένα όμορφο φιογκάκι με δαντελοκορδέλα σε διαφορετική απόχρωση. (εμείς χρησιμοποιήσαμε λιλά).

Τip: Στην βάση του σωλήνα προσθέστε λίγη καφέ ζάχαρη για να γλυκάνετε επιπλέον τους καλεσμένους σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
220197 Δαντέλα Σατέν Ντουμ. Δίχρωμη 40mm x 25m 14,00 €
095270 Δαντελοκορδέλα 8mm x 10m 3,90 €
095050 Κορδόνι Κερωμένο Χρωματιστό 1mm x 100m 4,00 €
145045 Τεχνητά Ανθή Ματσάκια από 12 λουλούδια | 12ματς. (Πακέτο 144 ανθάκια) 0,60 € 7,20 €
180331 Γυάλινος Δοκιμαστικός Σωλήνας Άδειος 25 x 150mm | Πακέτο 12τεμ. 0,65 € 7,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017