Θέμα ταξίδι και Παγκόσμιος χάρτης για τον χειμωνιάτικο γάμο ή την βάπτιση.

Επόμενος προορισμός: Χάρτο-διακόσμηση για τον γάμο ή την βάπτιση

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Ποτέ δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε ταξίδια. Είναι στη φύση μας, αυτή η ανάγκη να ανακαλύπτουμε καινούριους τόπους και να ζούμε περιπέτειες, μικρές ή μεγαλύτερες. Κι αν δεν μπορούμε να ταξιδεύουμε όσο θέλουμε, κανείς δεν μας σταματάει από το να είμαστε ταξιδιάρες ψυχές. Ειδικά τώρα που οι χάρτες έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας τόσο στην διακόσμηση του σπιτιού όσο στον στολισμό του γάμου ή της βάπτισης.

Σ΄ αυτήν την ανάρτηση λοιπόν σας παρουσιάζουμε τρία διαφορετικά αντικείμενα (βαπτιστικό κουτί/καπελιέρα, βιβλίο ευχών, και διακοσμητικό κουτί) που έχουν ως πρωταγωνιστικό στοιχείο τον Παγκόσμιο χάρτη.

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο με Παγκόσμιο Χάρτη και διακοσμητικό υφασμάτινο κουτί (στρογγυλό) για το τραπέζι ευχών ή ως καλαθάκι για τα μαρτυρικά της βάπτισης.

Ξεκινάμε με το υφασμάτινο βαπτιστικό κουτί/καπελιέρα (φ40 x 30cm), που είναι σούπερ ταξιδιάρικο και αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλα τα βαπτιστικά ρούχα. Ιδανικό και ως καλάθι για μπομπονιέρες βάπτισης ή για μπομπονιέρες γάμου.

Υφασμάτινη καπελιέρα/βαπτιστικό κουτί (φ40 x 30cm) με θέμα ταξίδι και Παγκόσμιο Χάρτη.

Υπάρχουν μερικά πράγματα από έναν γάμο ή μια βάπτιση που πρέπει να φυλαχτούν για πάντα κι ένα από αυτά είναι το βιβλίο ευχών. Υπέροχο και τρυφερό ενθύμιο της σημαντικής σας μέρας, γεμάτο γλυκές ευχές από αγαπημένους ανθρώπους. Το υφασμάτινο βιβλίο ευχών με τον Παγκόσμιο Χάρτη (28 x 22cm) είναι πανέμορφο και λειτουργεί και συμβολικά για το νέο ταξίδι που ξεκινάτε εσείς ή το παιδάκι σας.

Αφήστε τους καλεσμένους να σας ταξιδέψουν με τις ευχές τους. Παγκόσμιος Χάρτης για το βιβλίο ευχών της βάπτισης ή του γάμου.

Το διακοσμητικό στρογγυλό κουτί με Παγκόσμιο Χάρτη (φ18 x 3cm) είναι επίσης υφασμάτινο και συμπληρώνει μοναδικά το θέμα ταξίδι ενώ θα βρει πολλές χρήσεις στο μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης. Χρησιμοποιήστε το ως καλαθάκι για τα μαρτυρικά της βάπτισης, ως centerpiece στο τραπέζι της δεξίωσης ή ακόμη κι ως διακοσμητικό αντικείμενο στο τραπέζι των ευχών.

Θέμα ταξίδι και Παγκόσμιος χάρτης για τον χειμωνιάτικο γάμο ή την βάπτιση.

Επόμενος προορισμός: η ημέρα του γάμου σας λοιπόν, ή η βάπτιση του παιδιού σας. Γιατί μερικά ταξίδια κρατάνε ολόκληρη την ζωή μας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
070302 Καπελιέρα φ40 x 30cm Υφασμάτινο Παγκόσμιος Χάρτης 50,00 €
070306 Βιβλίο Ευχών 28 x 22cm Υφασμάτινο Παγκόσμιος Χάρτης 24,00 €
070307 Κουτί Στρογγυλό φ18 x 3cm Παγκόσμιος Χάρτης 10,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017