Γυάλινες μπάλες σε vintage ύφος με πεταλούδες (μπλε ή κίτρινο).

Διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες με ζωάκια ή πεταλούδες

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Χριστούγεννα

Φέτος τα Χριστούγεννα στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο όχι με πολύχρωμες μπάλες αλλά με διάφανες ή γυάλινες, διακοσμημένες με ζωάκια και κουκουνάρια ή γιατί όχι ακόμη και με πεταλούδες. Δώστε έτσι ένα φυσικό, διακριτικό ή vintage τόνο στο στολισμό σας, αναλόγως τι επιθυμείτε περισσότερο, και πρωτοτυπήστε αποφεύγοντας τις παραδοσιακές κόκκινες ή χρυσές αποχρώσεις.

Διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες με ελάφι ή σκίουρο σε φυσικούς τόνους.

Διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες με ελάφι ή σκίουρο σε φυσικούς τόνους.

Διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες με ελάφι ή σκίουρο σε φυσικούς τόνους. Διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες με ελάφι ή σκίουρο σε φυσικούς τόνους. Γυάλινες μπάλες σε vintage ύφος με πεταλούδες (μπλε ή κίτρινο).

Γυάλινες μπάλες σε vintage ύφος με πεταλούδες (μπλε ή κίτρινο).

Γυάλινες μπάλες σε vintage ύφος με πεταλούδες (μπλε ή κίτρινο). Γυάλινες μπάλες σε vintage ύφος με πεταλούδες (μπλε ή κίτρινο).

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
380483 Γυάλινη Μπάλα Πεταλούδα Μπλε/Κίτρινο 6,20 €
380471 Χριστουγεννιάτικη Μπάλα Διαφανή Σκίουρος/Ελάφι 5,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments