Κρεμαστό βέλος με Ονειροπαγίδες για το τραπέζι των ευχών & το γαμήλιο στολισμό.

Βέλη της αγάπης και Ονειροπαγίδες (διακόσμηση γάμου)

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Ο θεός Έρωτας έχει μακριά ιστορία που ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα. Από τους σημαντικότερους θεούς της αρχαιότητας και μια από τις τρεις θεότητες που δημιούργησαν τον κόσμο, σύμφωνα με τη Θεογονία του Ησίοδου. Σε πολλές αναπαραστάσεις εμφανίζεται φτερωτός με βέλη στα χέρια και σύμφωνα με το μύθο, όταν χτυπούσε με τα βέλη του δυο ανθρώπους, αυτοί ερωτεύονταν παράφορα.

Κι επειδή το βέλος της αγάπης πάντα βρίσκει το στόχο του, πράγμα που το νιώθετε καλά τώρα που ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, σίγουρα δεν θα χάσετε την ευκαιρία να το βροντοφωνάξετε, χρησιμοποιώντας το ακόμη κι ως διακοσμητικό στοιχείο στο γαμήλιο στολισμό.

Μεταλλικά βέλη της αγάπης (23,5 x 3,2 cm) για τη διακόσμηση της σημαντικής σας μέρας.

Βέλη της αγάπης
Τα μεταλλικά βέλη της αγάπης (LOVE) σε χρυσαφένια απόχρωση (23,5 x 3,2 cm), θα προσδώσουν στη διακόσμηση της σημαντικής σας μέρας, την πρωτοτυπία και τη φινέτσα που επιθυμείτε. Ιδανικά για το στολισμό του τραπεζιού των ευχών ή το γαμήλιο μπουφέ, θα ξεχωρίσουν με το σχεδιασμό και τις όμορφες λεπτομέρειες τους.

Κρεμαστό βέλος με Ονειροπαγίδες (45 x 70cm) για μια hippy chic ρομαντική διακόσμηση.

Κρεμαστό βέλος με Ονειροπαγίδες
Ακόμη πιο ιδιαίτερη όμως είναι η σύνθεση με κρεμαστό βέλος και Oνειροπαγίδες (45 x 70cm) που συνδυάζει το βέλος της αγάπης με το συμβολισμό και το hippy chic ρομαντικό ύφος των Ονειροπαγίδων. Οι σκαλιστές ονειροπαγίδες θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με τον περίτεχνο σχεδιασμό τους, τις χάντρες σε λευκή και χρυσαφένια απόχρωση και τα αιθέρια φτερά τους.

Σκαλιστές Ονειροπαγίδες με χάντρες και φτερά για την κρεμαστή σύνθεση με βέλος του έρωτα. Μεταλλικό βέλος (LOVE) και μεταλλικό βέλος της αγάπης (απλό) σε χρυσαφένια απόχρωση.

Αφήστε μόνο τα όμορφα όνειρα να χρωματίσουν την ημέρα του γάμου σας και στοχεύστε όσο πιο μακριά μπορείτε, με μια εμπνευσμένη διακόσμηση αφιερωμένη στο φτερωτό θεό της αγάπης.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
564322 Κρεμαστό Βέλος με Ονειροπαγίδες 45x70cm 12,00 €
549203 Μεταλλικό Βέλος «Love» Χρυσαφί 23,5 x 3,2 cm 6,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments