Παιχνιδιάρικα (ξύλινα) αξεσουάρ για νονό και βαφτιστήρι

“Ο νονός μου έχει πλάκα!” Παιχνιδιάρικα (ξύλινα) αξεσουάρ για νονό και βαφτιστήρι

NewmanΒάπτιση

Αυτά τα ξεχωριστά παπιγιόν από ξύλο, μια έξυπνη πρόταση για να δημιουργήσετε μια πιο χαλαρή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα την ημέρα της βάπτισης. Όπως όλοι ξέρουμε ο δεσμός ανάμεσα στον νονό και το βαφτιστήρι είναι μοναδικός. Γιατί λοιπόν να μην το δείξουμε και την ημέρα της βάπτισης; Αντί για γραβάτα ή ένα τυπικό παπιγιόν, διαλέξτε ένα πιο παιχνιδιάρικο – πουά, μουστάκι, παπιγιόν ποδήλατο, ή γυαλιά- και συμπληρώστε το δικό σας ντύσιμο καθώς και του μικρού βαφτισιμιού σας. Εσείς είστε οι ήρωες της ημέρας κι η μικρή αυτή συμμαχία, σίγουρα θα σας ξεχωρίσει.

Σε διαφορετικά μεγέθη (για μεγάλους και μικρούς) και σε μια ποικιλία σχεδίων τα ξύλινα παπιγιόν μας, ιδανικό αξεσουάρ για να κλέψετε τις εντυπώσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση. Για νονό και βαφτιστήρι ή πατέρα και γιο, σίγουρα θα κερδίσει τις καρδιές και τα χαμόγελα όλων.

Ξύλινα Παπιγιόν Κλασσικό Σετ Νονός - Βαφτιστήρι

Ξύλινα Παπιγιόν Κλασσικό Σετ Νονός – Βαφτιστήρι

Ξύλινο Παπιγιόν Ποδήλατο Βαφτιστήρι

Ξύλινο Παπιγιόν Ποδήλατο Βαφτιστήρι

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
502000 Ξύλινα Παπιγιόν Γυαλιά Σετ Νονός – Βαφτιστήρι 29,50 €
502001 Ξύλινα Παπιγιόν Κλασσικό Σετ Νονός – Βαφτιστήρι 29,50 €
502002 Ξύλινα Παπιγιόν Μουστάκι Σετ Νονός – Βαφτιστήρι 29,50 €
502003 Ξύλινο Παπιγιόν Ποδήλατο Βαφτιστήρι 16,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments