390674 Πινακίδες μικρές για κιμωλία

Φτιάχνω τη μπομπονιέρα μου!

Για να φτιάξεις τη μπομπονιέρα όπως τη θέλεις, στείλε μας τα υλικά και τα χρώματα που θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με προτάσεις και ιδέες!

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου και τις προδιαγραφές της μπομπονιέρας σου κι εμείς θα βρούμε την πιο εύκολη και οικονομική λύση.

Πριν συμπληρώσεις τη φόρμα, σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες που ακολουθούν.


Οδηγίες:

– Παρακαλώ συμπλήρωσε ΟΛΑ ή τα περισσότερα πεδία προσεκτικά, ώστε να μας βοηθήσεις να καταλάβουμε τι έχεις στο μυαλό σου.

– Εφόσον συμπληρωθούν όλα τα πεδία και ελεγχθούν ότι είναι σωστά, κάνε κλικ στο κουμπί «Αποστολή της μπομπονιέρας μου!» για να αποσταλεί η φόρμα.

– Εάν γνωρίζεις τον κωδικό για κάποιο από τα υλικά της μπομπονιέρας (για παράδειγμα τον κωδικό από το κουτί, την κορδέλα ή το διακοσμητικό) στο τελευταίο πεδίο με τα σχόλια, μπορείς να αναφέρεις τον κωδικό προϊόντος που έχεις βρει στο blog μας και επιθυμείς να υπάρχει στη μπομπονιέρα.

– Αν έχεις κάνει κάποιο λάθος ή θέλεις να αλλάξεις κάτι στις επιλογές σου, είτε συμπλήρωσε πάλι τη φόρμα είτε θυμήσου να το επισημάνεις όταν καλέσουμε για να σου δώσουμε τις προτάσεις και το κόστος.

– Σημαντική διευκρίνιση: Οι προτάσεις και το κόστος που θα υπολογίσουμε ΔΕΝ είναι για έτοιμη μπομπονιέρα. Οι προτάσεις και το κόστος αναφέρονται στα υλικά της μπομπονιέρας που θα φτιάξεις εσύ! Εμείς θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα υλικά που θέλεις στην καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να φτιάξεις εσύ τις μπομπονιέρες. Εάν επιθυμείς προσφορά για έτοιμη μπομπονιέρα, θα πρέπει να διαλέξεις τη επιλογή «Ναι» στο πεδίο «Θα ήθελα μια προσφορά για έτοιμη μπομπονιέρα».

– Μόλις παραληφθεί η φόρμα της μπομπονιέρας σου, θα μελετηθεί και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου με προτάσειςιδέες και το κόστος των υλικών της μπομπονιέρας, βάσει των προτιμήσεων που δήλωσες.

Ευχαριστούμε!

Φόρμα δημιουργίας της μπομπονιέρας μου :

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

*Συμπληρώστε τουλάχιστον ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό ή κινητό.

Διεύθυνση (Οδός, αριθμός,ΤΚ, Περιοχή)

Πόλη-Χώρα

Είδος μυστηρίου:

Για τη βάπτιση, επέλεξε φύλο μωρού:

Ημερομηνία μυστηρίου:

Ποσότητα μπομπονιέρας:

Θέμα μπομπονιέρας:

Χρώματα μπομπονιέρας:

Βασικά υλικά μπομπονιέρας:

Προτιμήσεις σε Κορδόνια & Κορδέλες

*Μπορείς να επιλέξεις στο "Είδος" πάνω από μια επιλογή ή να συμπληρώσεις στο πεδίο "Τύπος & Χρώμα" τις προτιμήσεις σου.

Είδος
Τύπος & Χρώμα:

Διακοσμητικό στοιχείο:

Κουφέτα Χατζηγιαννάκη
Πόσα κουφέτα σε μία μπομπονιέρα:
Τύπος, χρώμα, γεύση:

Τα υλικά για να φτιάξω τη μπομπονιέρα μου θα ήθελα να είναι περίπου (ευρώ €):

Θα ήθελα μια προσφορά για έτοιμη μπομπονιέρα: ΝαιΌχι

Σχόλια (άλλα χαρακτηριστικά ή διευκρινίσεις)