Μπομπονιέρα βάπτισης σε υφασμάτινο πουγκί (φάκελος ή κλασσικό δέσιμο) με διακοσμητικό τις ξύλινες σκαλιστές σφυρίχτρες-ζωάκια.

Μπομπονιέρα που σφυρίζει!

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Το μυστικό για μια πετυχημένη και όμορφη μπομπονιέρα βάπτισης είναι το διακοσμητικό της, αφού αυτό μένει σαν ενθύμιο. Τα κουφέτα και τα ζαχαρωτά εξαφανίζονται συνήθως πριν φτάσουμε καν στο σπίτι. Και τί θα χαροποιήσει περισσότερο τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους από ένα όμορφο παιχνιδάκι ως διακοσμητικό, όπως οι ξύλινες σφυρίχτρες με ζωάκια που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Δώστε την ευκαιρία στους μικρούς σας καλεσμένους να παίξουν αλλά και στους μεγαλύτερους, να νιώσουν ξανά παιδιά με τη χαρούμενη αυτή μπομπονιέρα.

Ξύλινες σκαλιστές σφυρίχτρες με ζωάκια ως κεντρικό διακοσμητικό της μπομπονιέρας. Οι ιδιαίτερες αυτές σφυρίχτρες-ζωάκια φοριούνται κανονικά στο λαιμό.

Οι ξύλινες σκαλιστές σφυρίχτρες με ζωάκια του δάσους (αλεπού, σκίουρος, αετός, λαγουδάκι, κα.) είναι πανέμορφες ως διακοσμητικά αντικείμενα και συνδυάζονται ιδανικά με τα υφασμάτινα πουγκάκια μας σε μπεζ, ροζ, σιέλ, βεραμάν και λιλά.

Οι ξύλινες σφυρίχτρες-ζωάκια είναι σούπερ χαριτωμένες και θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Μπομπονιέρα βάπτισης σε υφασμάτινο πουγκί (φάκελος ή κλασσικό δέσιμο) με διακοσμητικό τις ξύλινες σκαλιστές σφυρίχτρες-ζωάκια.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, προτείνουμε δυο είδη δεσίματος. Το φάκελο και το κλασσικό δέσιμο πουγκιού με σούρωμα. Το καφέ κορδόνι που χρησιμοποιήσαμε για το δέσιμο, είναι διπλό κι είναι έτοιμο να φορεθεί και στο λαιμό από τους μικρούς ή τους μεγαλύτερους καλεσμένους σας.

Εμείς προτείνουμε δυο είδη δεσίματος για να διαλέξετε: φάκελος ή κλασσικό δέσιμο πουγκιού με σούρωμα. Ροζ υφασμάτινο πουγκί με διακοσμητικό τη ξύλινη σφυρίχτρα-λαγουδάκι. Σιέλ υφασμάτινο πουγκί με ξύλινη σφυρίχτρα-ζωάκι για την μπομπονιέρα της βάπτισης.

Μπομπονιέρα βάπτισης σε υφασμάτινο πουγκί με διακοσμητικό την ξύλινη σκαλιστή σφυρίχτρα με ζωάκια του δάσους, αφού το σφύριγμα είναι κατεξοχήν ο ήχος της χαράς.

Μπομπονιέρα βάπτισης σε υφασμάτινο πουγκί (φάκελος ή κλασσικό δέσιμο) με διακοσμητικό τις ξύλινες σκαλιστές σφυρίχτρες-ζωάκια.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
370238 Ξύλινα Σφυρίχτρα Ζωάκια 70mm 2,60 €
030922 Πουγκί Ύφασμα 13x18cm Μπεζ | πακέτο 10τεμ. 0,86 € 8,60 €
030925 Πουγκί Ύφασμα 13x18cm Ροζ | πακέτο 10τεμ. 0,86 € 8,60 €
030926 Πουγκί Ύφασμα 13x18cm Σιέλ | πακέτο 10τεμ. 0,86 € 8,60 €
030927 Πουγκί Ύφασμα 13x18cm Βεραμάν | πακέτο 10τεμ. 0,86 € 8,60 €
030939 Πουγκί Ύφασμα 13x18cm Λιλά | πακέτο 10τεμ. 0,85 € 8,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments