Μπομπονιέρα με φιγούρες Καραγκιόζη

Μπομπονιέρα με φιγούρες Καραγκιόζη

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Είναι αγαθός, σκληρός καμμιά φορά στ’ αστεία του, αλλά καλόκαρδος στο βάθος. Γεμάτος τεμπελιά και αισιοδοξία, αλλά και γεμάτος διάθεση ν’ ανακατεύεται σε όλα. Τον ενδιαφέρει κάθε τι που γίνεται γύρω του και το χέρι του, ευκίνητο κι υπερβολικά μακρύ, συμβολίζει το έξυπνο πνεύμα του. Είναι ευφυολόγος, ετοιμόλογος κι αστείος, χωρίς ποτέ να γίνεται γελοίος. Ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης.

Τιμώντας τον Καραγκιόζη και την μακρά παράδοση του Θεάτρου Σκιών στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε την μπομπονιέρα με φιγούρες του αγαπημένου μας ήρωα και των συντρόφων του.

Πουγκί από λινάτσα Calcutta και υφασμάτινο πουγκί με φιγούρες-μαγνητάκια του Καραγκιόζη ή μπρελόκ του Καραγκιόζη μάγειρα. Η φιγούρα του Μορφονιού, συνδυασμένη με υφασμάτινο πουγκί σε σπασμένο λευκό.

Σαν βάση χρησιμοποιήσαμε τριών ειδών πουγκιά: (πουγκί από λινάτσα Calcutta, υφασμάτινο πουγκί και πουγκί λινάτσα φυσικό), τα οποία διακοσμήσαμε με μαγνητάκια με την φιγούρα του Καραγκιόζη ή μπρελόκ με φιγούρες του καθώς και φιγούρες του Μορφονιού, του Νιόνιου και της Αγλαΐας. Μέσα σε αυτές και η φιγούρα του Καραγκιόζη- Μάγειρα, μιας από τις πιο γνωστές περιπέτειες του που παρασταίνεται και πολύ συχνά σε διάφορες παραλλαγές.

 Οι φιγούρες του Καραγκιόζη είναι πιστές στην παράδοση που τον θέλει με μπαλωμένα ρούχα και ξυπόλητο. Μπομπονιέρα με φιγούρες Καραγκιόζη

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
030916 Πουγκί Λινάτσα Calcutta 11 x 13cm | πακέτο 10τεμ. 0,86 € 8,60 €
232035 Πουγκί Υφασμάτινο 10 x 14cm | πακέτο 10τεμ. 0,61 € 6,10 €
232853 Πουγκί Λινάτσα Φυσικό 10 x 14cm | πακέτο 12τεμ. 0,60 € 7,20 €
290496 Μαγνήτης Καραγκιόζης 2,40 €
290492 Μπρελόκ Καραγκιόζης 8 x 3cm 2,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017