Μια πανέμορφη και αγαπησιάρικη μπομπονιέρα που θα αποτελέσει υπέροχο ενθύμιο του γάμου σας.

Κρεμαστή μπομπονιέρα LOVE

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Η καρδιά είναι σήμερα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σύμβολα στη γη, συνυφασμένο πάντα με την αγάπη και τον έρωτα. Τη συναντάμε σε συνθήματα στους δρόμους, στην τέχνη, στη μόδα ακόμη και σε χρηστικά αντικείμενα της καθημερινής ζωής. Άλλωστε η άποψη ότι η καρδιά είναι η έδρα των συναισθημάτων είναι τόσο παλιά όσο η ίδια η ανθρωπότητα.

Όπως καταλάβατε είναι αδύνατον να μείνει έξω από την μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης που αποτελεί ο γάμος. Κρεμαστές μπομπονιέρες LOVE λοιπόν και καρδούλες πολλές για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας που ετοιμάζεστε σύντομα να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ξύλινη κρεμαστή καρδιά LOVE με κουφέτα και έξτρα καρδούλες στο τελείωμα. Καννάβινος φυσικός σπάγκος για τη δημιουργία της κρεμαστής σας μπομπονιέρας.

Αυτό που κάνει τις κρεμαστές μπομπονιέρες LOVE να ξεχωρίσουν είναι οι φυσικές αποχρώσεις τους και η ουδέτερη χρωματική παλέτα που συγκροτούν, συνδυάζοντας το ξύλο με το φυσικό χρώμα του καννάβινου σπάγκου και τούλι ελληνικό σε εκρού.

Καννάβινος φυσικός σπάγκος για τη δημιουργία της κρεμαστής σας μπομπονιέρας.

Μια κρεμαστή μπομπονιέρα που θα ενθουσιάσει με την απλότητα και την κομψότητά της και που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί από τους καλεσμένους σας ως διακοσμητικό.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
341060 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 12x12cm 1,90 €
290530 Ξύλινη Καρδιά Κρεμαστή με «Love» | πακέτο 2τεμ. 1,70 € 3,40 €
001935 Σπάγγος Καννάβινος Φυσικός 2,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments