Μπομπονιέρα σε συρταρωτό κουτί Newman, με σφραγίδα Brother (ζευγάρι σε ποδήλατο).

Κάνε μου τη ζωή ποδήλατο!

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Οι πιο ιδιαίτεροι γάμοι κυριαρχούνται από ένα θέμα – αντικείμενο – ιδέα του ζευγαριού που λειτουργεί ως έμπνευση για τη διακόσμηση, τις προσκλήσεις, τις μπομπονιέρες και όλα όσα εμπεριέχονται στη σημαντική αυτή μέρα. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν ένα ποδήλατο αποτελούσε το σημείο αναφοράς;

Εκτός του ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πραγματικά ποδήλατα στη διακόσμηση, το ξεχωριστό αυτό στοιχείο μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στις προσκλήσεις ή τις μπομπονιέρες σας. Όπως για παράδειγμα στη μπομπονιέρα σε συρταρωτό κουτί (σπιρτόκουτο) που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Φυσική απόχρωση και κουφέτα Bijoux Supreme σε γλυκιά χάλκινη απόχρωση.

Βάση μας τα οικολογικά χάρτινα κουτιά Newman (που κλείνουν συρταρωτά όπως ένα σπιρτόκουτο και διατίθενται ανοιχτά), γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο οικονομικά. Σε λευκή ή φυσική απόχρωση, θα αποτελέσουν τον ιδανικό καμβά για τη σφραγίδα Brother, είτε διαλέξετε αυτή με το ποδήλατο όπως ο Άρης κι η Μαρία, είτε αποφασίσετε να φτιάξετε μια καινούρια δικιά σας με κάποιο άλλο σχέδιο της επιλογής σας.

Black and white και ζευγάρι σε ποδήλατο για μια οικονομική μπομπονιέρα σε σπιρτόκουτο.

Όπως βλέπετε ο σχεδιασμός της σφραγίδας Brother μπορεί να περιέχει και τα ονόματά σας όπως επίσης και την ημερομηνία του γάμου σας, κάνοντας την ακόμη πιο προσωπική υπόθεση.

Σε λευκή ή φυσική απόχρωση τα συρταρωτά κουτιά kraft, διατίθενται ανοιχτά.

Κάντε της/του τη ζωή ποδήλατο, λοιπόν, με τον δικό σας παιχνιδιάρικο τρόπο, επιλέγοντας τις ξεχωριστές αυτές DIY μπομπονιέρες με σφραγίδα Brother. Μια οικονομική και ταυτόχρονα σούπερ κομψή επιλογή.

Μπομπονιέρα σε συρταρωτό κουτί Newman, με σφραγίδα Brother (ζευγάρι σε ποδήλατο).

Tip: Επιλέξτε κουφέτα Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε μεταλλική χάλκινη απόχρωση ή σε ιβουάρ περλέ αναλόγως το χρώμα του κουτιού που θα χρησιμοποιήσετε, αφού οι τελευταίες τάσεις θέλουν τα κουφέτα να δένουν χρωματικά με τις μπομπονιέρες μας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ      ΠΑΚΕΤΟ
300161 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme 1kg 14,76 €
050811 Σπιρτόκουτο κραφτ οικολογικό Νο2 Φλατ 50x81x33mm | πακέτο 24τεμ. 0,48 € 11,52 €
050812 Σπιρτόκουτο κραφτ οικολογικό Νο3 Φλατ 63x102x41mm | πακέτο 24τεμ. 0,67 € 16,08 €
050801 Σπιρτόκουτο κραφτ οικολογικό Νο2 Συναρμολογιμένο 50x81x33mm | πακέτο 12τεμ. 0,68 € 8,16 €
050802 Σπιρτόκουτο κραφτ οικολογικό Νο3 Συναρμολογιμένο 63x102x41mm | πακέτο 12τεμ. 0,89 € 10,68 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments