Θέμα Μονόκερως: κατάλληλο τόσο γι’ αγορίστικη όσο και για κοριτσίστικη βάπτιση.

Δαντέλα και Μονόκερως (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

I don’t care, I ‘m a unicorn

Η πιο σημαντική ώρα, μετά τη γέννηση του μωρού σας φυσικά, είναι κοντά. Ετοιμάζεστε να βαφτίσετε το παιδάκι σας και θέλετε η στιγμή αυτή να είναι ξεχωριστή, όμορφη και παραμυθένια. Έχετε πάρει τις μεγάλες αποφάσεις όπως είναι η επιλογή του χώρου και των καλεσμένων κι έχετε μείνει με τις άλλες εξίσου σημαντικές αποφάσεις όπως είναι ο στολισμός και οι μπομπονιέρες. Τι θα λέγατε λοιπόν να επιλέξετε ως θέμα τον Μονόκερω, το μαγικό αυτό αλογάκι που αποτελεί ένα από τα πιο hot θέματα βάπτισης για φέτος το καλοκαίρι;

Μπομπονιέρα σε δαντελένιο πουγκί, διακοσμημένο με μεταλλικό διακοσμητικό Μονόκερω (μπρελόκ).

Οι Μονόκεροι συμβολίζουν τη φαντασία, την αγνότητα και τη μαγεία των θαυμάτων. Αυτό το μαγικό και γοητευτικό ζώο εμφανίζεται μόνο σε λίγους κι έχει την ικανότητα να προσδίδει σοφία σε όσους είναι καθαροί στην καρδιά και ενάρετοι στις πράξεις τους.

Μεταλλικός Μονόκερως (25 x 45mm). Διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων και γίνεται εύκολα μπρελόκ με την προσθήκη αλυσίδας και κρίκου σε χρυσαφένια απόχρωση. I don’t care, I ‘m a unicorn!

Εμείς συνδυάσαμε τους διακοσμητικούς μεταλλικούς Μονόκερους (ροζ-σιέλ-μωβ) με λευκά δαντελένια πουγκάκια, δημιουργώντας μια υπέροχη μπομπονιέρα που θα αποτελέσει ένα μοναδικό ενθύμιο της σημαντικής μέρας που το παιδάκι σας θα εισέλθει στους κόλπους της Εκκλησίας.

Υπέροχα μικρά πουγκάκια (δαντέλα-καμβάς) για την μπομπονιέρα της βάπτισης και κουφέτα σοκολάτας Bijoux Supreme. Μπομπονιέρες και στολισμός με Μονόκερους για να επιτύχετε ένα παραμυθένιο-μαγικό αποτέλεσμα.

Διακοσμήστε το Τραπέζι των Ευχών με λούτρινα κουκλάκια Μονόκερους σε ροζ ή σιέλ, αναλόγως το φύλο του μωρού, και δημιουργήστε ένα μαγικό-παραμυθένιο περιβάλλον που θα εμπνεύσει τους καλεσμένους σας να γράψουν τις ομορφότερες ευχές.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
266362 Χρυσαφί Κρίκος φ29mm Αλυσίδα | πακέτο 5τεμ. 1,05 € 5,25 €
311361 Μεταλλικός Μονόκερος 25x45mm | πακέτο 2τεμ. 1,65 € 3,30 €
269137 Μονόκερος Ροζ Σιέλ 20cm 18,50 €
311399 Πουγκί Καμβάς με Δαντέλα Μικρό Λευκό | πακέτο 10τεμ. 1,50 € 15,00 €
300175 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme 1kg 13,02 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments