Αριστοκρατική πολυτέλεια σε μπορντό

Αριστοκρατική πολυτέλεια σε μπορντό

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Η αγαπημένη, γνώριμη, ρομαντική και κλασική μπομπονιέρα γάμου, δεν χρειάζεται να είναι τόσο κλασική ούτε να δεσμευτεί σε λευκές ή ιβουάρ αποχρώσεις. Μια από τις πιο hot τάσεις στους χειμωνιάτικους γάμους, είναι η χρήση σκούρων συμπληρωματικών χρωμάτων για τον στολισμό και τις μπομπονιέρες όπως, πράσινο, γκρι, μπλε και φυσικά το αριστοκρατικό μπορντό.

Σε αυτήν την ανάρτηση με χαρά σας παρουσιάζουμε την υφασμάτινη δαντέλα μας σε σκούρα μπορντό απόχρωση (33×33 cm), την οποία χρησιμοποιήσαμε για να δώσουμε ένα σύγχρονο και μοντέρνο ύφος στην κλασική μπομπονιέρα με τούλι.

Μοντέρνα εκδοχή της κλασικής μπομπονιέρας με υφασμάτινη δαντέλα σε μπορντό απόχρωση, γαλλικό τούλι και κορδέλα Gros (38cm x 50m) σε εκρού.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το ιδιαίτερο δέσιμο με εκρού κορδέλα Gros, -αποφύγαμε τον παραδοσιακό φιόγκο- δίνει επιπλέον στυλ και δημιουργεί έντονη αντίθεση με την δαντέλα σε μπορντό. Χρησιμοποιήστε γαλλικό τούλι (για την διαφορά του από το ελληνικό δείτε εδώ) και μονό αριθμό κουφέτων (5, 7 ή 9).

Αριστοκρατική φινέτσα για τον φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο σας.

Μια μοντέρνα εκδοχή της κλασικής μπομπονιέρας, με αριστοκρατική φινέτσα που θα ταιριάξει ιδανικά σε φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους γάμους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
091889 Ύφασμα Δαντέλα Μονόχρωμη 33 x 33cm | πακέτο 50τεμ. 19,50 €
095034 Κορδέλα Gros 38mm x 50m 14,30 €
341002 Τούλι Γαλλικό εκρού 50 x 50cm | πακέτο 100τεμ. 19,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017